Tanév végi események

BA és MA hallgatóink diplomaosztójával június 21-én hivatalosan is lezárult a 2013-2014-es tanév a Kodály Intézetben. BA és MA hallgatóink Budapesten, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem nagytermében vehették át diplomáikat az Akadémia tanévzáró-diplomaosztó ünnepségének keretében. 

Ám idei tanévünk zárása előtt más fontos állomásokról is meg kell emlékeznünk.

Az utolsó hallgatói koncertre május 17-én, szombaton került sor. Az ének- és zongorapedagógia kurzus hallgatóinak szólóestjein kívül ez volt az utolsó alkalom, ahol hallgatóink a vizsgaidőszak kezdete előtt hangversenyen szerepelhettek. Az Intézet örömmel fogadta a Kecskeméti Református Általános Iskola egyik osztályát, akiknél MA hallgatóink órákat látogattak és alkalmanként tartottak is az év folyamán. A gyerekek az idén tanult angol nyelvű dalokból énekeltek el egy válogatást.

BA és MA hallgatóink záróvizsgája, melyet mind a hatan sikerrel teljesítettek, május 29-ére esett.
 
Miután éves kurzusaink szólóestjei és vizsgái is rendben lezajlottak, május 30-án tartottuk az évzáró ünnepséget. Ezt a hagyományos fogadás követte, mellyel az Intézet dolgozói búcsúznak az itt tanulóktól.
 
Reméljük, hogy az összes itt tanuló hasznos ismeretekkel gazdagodott az itt töltött idő során, és ezen ismereteket hasznosítani tudja munkája során.

  

  

  

magyar

Közelgő események

Nemzeti Ifjúsági Kórus felhívás

Kodály Summer School 2018

Részletek az angol nyelvű oldalakon.